Apeks Biotech Ltd

О нама

О нама
Dom > О нама

Апек Биотецх Лтд , налази се у Ксиан Хи-тецх Индустријски развојни зони, специјализиран за екстракцију и одвајање природних ботаничких биоактивних састојака, као и истраживање и развој, производња, продаја и увоз и извоз стандардизованих природних екстракта.

Апек се фокусира на развој и примену нових производа и нових технологија. Осим искуствених техничких тимова и најсавременијих експерименталних апарата, Апек такође пружа услуге ОДМ, ОЕМ и Цонтрацт услуге производње према захтевима купаца. Тренутно главни Апек-ови производи укључују Екстракт млечне чесме Силимарин Силибин, Гингеролс из гингера, Исофлавон соје, Паеонифлорин, Салванска киселина, Таншинол, Тансхинон, Салвианолна киселина Б и Пуреариа Исофлавон, као и разне друге биљне екстракте.

Лабораторија Апек- а је опремљена напредним уређајима за откривање ХПЛЦ, ГЦ, УВ и ТЛЦ и микробиолошком лабораторијом, обезбеђујући производе врхунског квалитета и најфиније услуге.

Фабрика Апека налази се у Ксузхуангу у округу Дали, провинцији Схаанки, која је редизајнирана у складу са правилима ГМП и изграђена као модерна фабрика.

Апекова база за садњу


АПЕКС култура

Основне вредности : Људи пре свега, одговорност, јединство и напредак.

Пословно веровање : интегритет, иновација, освајање тржишта; Добар квалитет, Висока ефикасност, Сервити клијентима.

Визија предузећа : врхунска услуга, квалитет прве класе, међународни брендови, репутација широм света.
С логан : Здрави производи, прекрасан живот!

Наша мисија

1. Овладајте врхунском биотехнологијом у свијету, континуираним иновацијама, истражујте најбоље погодне производе за здравље људи.


2. Трудимо се да постигнемо међународни бренд, са висококвалитетним производима и одличним услугама да стојимо на међународном тржишту и стекнемо добру репутацију од купаца.


3. Задовољство чланова, похвале клијената и признање свијета као социјални повратак.


4. Побољшање квалитета живота запослених, Повећање осећаја остварења запослених у предузећима.


5. Висока ефикасност, ниска потрошња енергије, заштита животне средине, здравље, Удруживање друштва.

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica