Apeks Biotech Ltd

o nama

o nama
Dom > o nama

Apex Biotech Ltd , koja se nalazi u Xian Hi-tech industrijski razvoj Zone, specijalizovana za ekstrakciju i odvajanje od prirodnih Botanička bioaktivni biračima kao R & D, proizvodnja, prodaja i uvoz i izvoz standardizovani prirodne ekstrate.

Apeks se fokusira na razvoj i primjenu novih proizvoda i novih tehnologija. Oslanjajući se na iskusni tehnički tim i vrhunski eksperimentalni postrojenja, Apex takođe pruža usluge proizvodnje ODM, OEM i ugovor prema zahtevima kupaca. Trenutno je Apex glavni proizvodi uključuju silamarin Silybin/Silibinin, Gingerol, soje Isoflavone, Paeoniflorin, Salvanic kiselina, Tanshinol, Tanshinone, Salvianolic kiseline B, i Purearia Isoflavone, kao i mnoštvo drugih biljnih ekstrakata.

Apex ima sistem za utvrđene i sveobuhvatne kontrole kvaliteta, koji je uključen u, ali nisu ograničena, selektivno za nabavku sirovina, proces proizvodnje, inspekcije, ambalažu i transport. Apex je laboratorija je opremljena sa naprednim HPLC, GC, UV i TLC otkrivanje uređaja i mikrobiologija laboratorija, osiguravanje proizvode vrhunskog kvaliteta i najboljih usluge.

Apex je fabrika se nalazi u Xuzhuang u okrugu Dalija, provincija, koji je redizajnirao u skladu sa pravilima GMP i gradi kao moderna fabrika, ima parni je 2 x 3 CBCG toplote refluks vađenje jedinicu, jedinicu countercurrent vađenje lonac tip 4x8CBM, napolju u velikom broju jedinica koncentracijom, sušenje jedinica za rezidualni materijala, chromatographic kolona, taložnika, reakcija braon stoku, drying vakuum peći, peći za sušenje sprej i mikrotalasne pećnice. Na čist prostor za preradu, sušenje i pakovanje, ispunjavanju standarda koje zahteva zdravlje QS, sprečava proizvodi iz sekundarne kontaminacije kada sušenje, drobljenje i mešanje. Objekti imaju mogućnosti da obradi nekoliko tona ekstrate, mnoge sorte za malog bureta naloge i termo osetljivih proizvoda.

Apex je misija je da osvoji tržišta od strane integritet i inovacije; da usluži klijente sa najboljeg kvaliteta i visoka efikasnost.

APEX kulture

Jezgro vrednosti: Ljudi osnovno, odgovornost, jedinstvu i napretku.

Poslovni verovanje: Integritet, inovacije, Win tržišta; Dobar kvalitet, visoke efikasnosti, servis kupcima.

Enterprise vizija: Visoke klase servis, prvoklasna kvaliteta, međunarodnih brendova, Svetska reputaciju.

Slogan: Zdravih proizvoda, divan zivot!

Naša Misija

1. Master na visoke klase biotehnologije na svetu, neprekidne inovacije, istraživanje najbolje proizvode pogodne za zdravlje ljudi.

2. ulaže sve napore da se postigne međunarodni brend, sa visokog kvaliteta proizvoda i odlična usluga stajati na međunarodnom tržištu i stekne dobar ugled od kupaca.

3. Members'satisfaction, kupca pohvale i priznavanje svet kao socijalni vraća.

4. poboljšanju kvaliteta života je osoblje, povećati smislu ostvarenja od zaposlenih u poduhvatima.

5. visoka efikasnost niskom potrošnjom, zaštite životne sredine, zdravstva, Reciprocate društva.

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | o nama | Proizvodi i usluge | Novosti | Industrija znanja | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica