Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Knowledge
Dom > Знање > Sadržaj

cikorije ekstrakt-Inulin.

Source: | Updated: Aug 23, 2016

Druga imena: Achicoria, Barb.ko de Capucin, plavi mornara, Cheveux de Paysans, Chicorée, Chicorée Amère, Chicorée Sauvage, Cichorii Herba, Cichorium intybus, Cichorii Radix, zajedničkim korena cikorije, Écoubette, Hendibeh, Herbe u kafiću, Hinduba Kasani, Kasni, komuna Racine de Chicorée, Succory, divlje cikorije, divlje endiviju, Yeux de Chat.

Inulins su grupa prirodan događaj polisaharida proizveo mnoge vrste biljaka, industrially najčešće izdvojene iz cikorije. U inulins pripada grupi od vlakana poznat kao fructans. Inulin neke biljke koristi kao sredstvo za skladištenje energije, a se obično nalazi u korenje ili rhizomes. Većina biljaka koje sintetizuje i skladište inulin Nemojte skladištiti drugih oblika ugljeni hidrat, kao što je skrob. Korišćenje inulin za merenje bubrega funkcija je u andquot; zlatni standardandquot; za poređenje sa drugim sredstvima predviđanju kreatinin odobrenje.

Cikorije se koristi za gubitak apetita, zaboli stomak, konstipacija, jetru i ћuиi poremećaje, rak i ubrzano kuca srce.

Takođe se koristi kao "tonik", za povećanje proizvodnje urina, zaštititi jetru i da balansiram evidencija kafe.

Neki ljudi se odnose pastu od cikorije lišće direktno na kožu za otoke i zapaljenje.

U hranu, lišće cikorije su često jede kao celer i koren i list pupoljci kuvana i jeo. Cikorije se takođe koristi kao Začinska kuvanja i da ukus jela i pića. Kafe Miksevi često uključuju cikorije zemlju da se poboljša bogatstvo na kafu.

Kako to radi?

Cikorije koren ima blagi laksativ efekat povećava žučne iz Žučna i smanjuje otoke. Cikorije je bogat izvor Beta karotin.

CIKORIJE nuspojave andamp; Sigurnost

Cikorije je verovatno siguran za većinu odraslih osoba kada se konzumira u iznosima u hranu.

Cikorije je verovatno siguran za većinu odraslih osoba kada je odveden od strane usta u medicinske svrhe iznose. Rukovanje elektrana cikorije može prouzrokovati iritacije kože.

CIKORIJE doziranje

Odgovarajuća doza cikorije za upotrebu kao tretman zavisi od nekoliko faktora, kao što je userand #39; s godinama, zdravlje i nekoliko drugih uslova. U ovom trenutku ne postoji dovoljno naučnih informacija da bi se odredio odgovarajući opseg od doze za cikorije. Imajte na umu da prirodni proizvodi nisu uvek mora da bude bezbedan i dozama može biti važno. Uverite se da prati relevantne upute na oznake proizvoda i obratite se tvoj farmaceut ili doktor ili drugi zdravstveni radnik pre upotrebe.

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica