Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Knowledge
Dom > Знање > Sadržaj

Cimet ekstrakt

Source: | Updated: Sep 02, 2016

Cimet ekstrakt je više koncentrovani izvor ukus od cimeta zemlju. Mnogo kao vanilin ekstrakt, napravljen je sa cimetom koru Upijala alkohol i strudeжi se bilo koji preostali jakog. Iako proizvođači nisu zahteva da navedete vrstu cimet koristi u svoje proizvode, većina komercijalno proizvedene izvode u Americi dolazi iz cimet cimet. Cimet ekstrakt ima duga trajanja kada je uskladištena u je kul, suho mjesto. Cimet ekstrakt ne bi trebalo biti zbunjen sa cimetom oil, koja je dobijena direktno od kore i daleko više koncentrovani izvor je ukus.

Mogućim koristima

Poslednjih godina, naučna zajednica je generisao puno uzbuđenja o kako cimet može da utiče na kontrolu šećera u krvi. 2011 godine studija objavljena u "Dnevniku lekovite hrane" našli da oboje na zemlji sa cimetom i cimet ekstrakt bili efikasni u smanjenju posni krv glukoze kod ljudi sa dijabetesom tip 2 ili pred-dijabetes. 2012 godine studija objavljena u na "naloga od the akademije za ishranu i Dietetics" zaključio je da zemlju cimet promovisao više kontrolisanom krv glukozu odgovor nakon jela, dok je 2006 godine objavio u "European naloga od klinička istraga" studiji da cimet ekstrakt pomogli da smanjite nivo glukoze krvi za dijabetičare sa jadnog glycemic kontrolu. Uprkos obećavajuće dokaze, međutim, više studije potrebne su znati koji i koliko cimet je najkorisnija.

Razmatranja


Dok mešajući kaљiиice cimet ekstrakt u zdjela kaše će verovatno imati koristi tvoje zdravlje, troše previše cimet mogu nametnuti rizika po zdravlje. Cimet cimet sadrži kumarin, sastojak koji može izazvati oštećenja jetre u velikim dozama. Kumarin je takođe antikoagulant, što znači da bi mogli da jedu velike količine cimet cimet sputaju sposobnost tvoja krv da bi zaustavili kada je to neophodno, posebno za one već uzeo antikoagulant lek kao što je Vorfarin. Iako je tamo nema maksimum uspostavljena sigurna doza za cimet, prosečna zdrava osoba možete bezbedno konzumiraju čak 6 grama cimeta dnevno do 6 nedelja, prema nacionalnom centru za komplementarna i alternativna medicina.
Trudnice i osobe koje imaju bolesti jetre ili bubrega verovatno izbegavajte visokih doza cimeta, prema NYU Langone Medical Center. Ako si zainteresovan da troše cimet za svoje potencijalne zdravstvene beneficije, pitaj tvoj doktor koju vrstu da koristi i koliko možete bezbedno da konzumira.

reference

http://www.livestrong.com/article/505050-Cinnamon-Extract-vs-Ground-Cinnamon/

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica