Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Knowledge
Dom > Знање > Sadržaj

Da li stvarno pomoglo nam je da izgubite na težini--Green Coffee Bean izdvojite

Source: | Updated: Oct 14, 2016

Ekstrakt zeleni coffee Beanu, proizvedena od zelenog zrna Arabike biljke je relativno novi sastojak da težina gubitak proizvoda koji postaje jak pažnju, ovaj pažnju nisu neosnovane, ekstrakt zelene kafe bean ima brojne zdravstvene prednosti, posebno kao gubitak težine pomoći.

Šta jeChlorogenic kiselina?

Chlorogenic kiselina (CGA)je antioksidant i phenolic kompleks je pronađen u koži, listovi i plodovi brojne biljke, uključujući i andquot; fruitsandquot; coffea Arabike biljke - unroasted (andquot; greenandquot;) zrna kafe. Veruje se da bude supstanca koja činiekstrakt zelene kafeza efikasan dodatak za mršavljenje, kao i za kontrolu hipertenzije.

Chlorogenic acid molekule se sastoje odcaffeic kiselinu i L-quinic kiseline. Zato što je potrebno na zelenu boju, kao hlor, kada ta premazana dobio svoje ime.

Sirova zrna kafe su najrasprostranjeniji izvori sastav ovog leka, ali mnogo toga je uništen kad su pečeni pasulj.

Chlorogenic kiselina je na andquot; tajni ingredientandquot; u ekstrakt zelene kafe - antioksidant koji studije pokazuju da pomaže sagorite masti, smanjuje krvni pritisak, kontrola glukoze i gomila drugih dobrih stvari. Generalno, specifikacije %-50_% includes30Chlorogenic kiselina.

Istraživanje pokazuje težinu gubitka prednosti zeleni Coffee Bean.

2006. godine, studija objavljena u BMC komplementarnu i alternativnu medicinu je pregledao inhibiciju debeli akumulacije i gojenje u miševa koja su data zeleni coffee Beanu izdvoji. Istraživači da miševi imali smanjen Visceralno debeli sadržaja i telo težinu. Zaključeno je da ekstrakt zelene kafe bean su možda efikasan protiv gojenje i debeli akumuliranje sprečava debeli apsorpcije i aktiviranje debeli metabolizam u jetri.

U 2011 godini, gastroenterologiji istraživanja i praksi objavljena je meta-analiza 5 studije, koji je pregledao zelene kafe bean ekstrakt kao dodatak gubitak težine. Ovaj zaključak je podržalo studija na početkom 2012 godine koji je objavljen u The dijabetes i metabolički sindrom i gojaznost dnevnik koji je pratio grupu 16 odraslih koji je upotpunjena sa zelenim coffee Beanu u periodu od 12 nedelja, bez menjanja načina ishrane. Rezultati su bili znatno zapanjujuжe. Tokom tog vremena, subjekti izgubio u proseku 10,5% ukupne telesne težine i 16% ukupnog telesnih masti, bez prijavljenih negativne nus pojave.

Kada je u pitanju gubljenje težine, pravilnoj ishrani i vežbe su izuzetnog do uspeha. Međutim, istraživanje pokazuje, da je dodajući dodatak kao zelena coffee Beanu izdvojite može da poveća mršavljenje potencijala, kao dodatak u korist antioksidant.

Reference

  1. Љimoda H, Seki E, Aitani M.Inhibitorni efekat zelene kafe bean ekstrakt na debele akumuliranje i telo se popravila nijednog?. BMC dopunjuju Altern Med. 2006 Mar 17; 6:9.

  2. Onakpoya sam, Terry R, Ernst E.Upotreba zelene kafe ekstrakt kao dodatak gubitak težine: sistematski pregled i meta-analiza randomised kliničkim. Gastroenterol Res љta. 2011; 2011. DOI:PII: 382852. 10.1155/2011/382852. Epub 2010 Aug 31.

  3. od strane Dr. Edward grupe DC NP, DACBN, DCBCN, DABFM, http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/weight-loss-benefits-of-green-coffee-bean/

  4. http://www.greencoffeebeanextract.com/


Prikazi i ishranu savet deklarisanu Apex nisu namenjeni kao zamena za konvencionalnu medicinsku službu. Ako imate ozbiljne medicinsko stanje ili zdravlje zabrinutost, vidim tvoj doktor.

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica