Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Knowledge
Dom > Знање > Sadržaj

Glog list ekstrakta istraživanja ažuriranje--zdravlje za srce

Source:Apex | Updated: Apr 11, 2016

Glog list ekstraktu dugo koriste u biljna medicina u Kineskoj istoriji, glog proizvodi su obično plasirao je zbog njihovih efekata na zdravlje srca. Sadrži mnoge aktivne componments, glog list Flavonoids(HLF) 25% - 80% i Vitexin-Rhamnoside 2% - 10% su 2 važne su unutra. Glog list ekstrakt prah je onda pretvorio u kapsule ili tablete ili doda pića ili mekane hrane.

Cathy Woog, stručnjak za alternativnu medicinu, studirao na ovaj projekat-glog list ekstrakt. Pogledajte više sledi.

Antioksidansi u glog se smatra da pojača zdravlje srca za jačanje krvnih sudova i stimulisanje protok krvi. Imajte na umu da je naučna podrška za potencijalne prednosti glog je ograničen.

(1) hronične otkazivanje srca

Glog može da pomogne upravljanje simptome i poboljšati physiologic ishode kada se koristi kao tretman za podršku za hronične infarkta, prema 2008 istraživanje pregled 14 studija (uključujući ukupno 855 hronične infarkta pacijenata). Za pregled ispitivanja ukazuju da tretman sa glog može dovesti do poboljšanja u vežbi tolerancije i simptome kao što su umor i nedostatak daha.

(2) visoki krvni pritisak

U pilot studija objavljena u 2002, 38 blago visok pritisak volonteri su bili dodeljeni dnevni dodatak od 600 mg magnezijuma, izdvojite 500 mg glog, kombinacija magnezijuma i glog, ili placebo. Nakon 10 nedelja, 19 osobe, koje su glog ekstrakt je pokazala veće smanjenje u odmara dijastolni krvni pritisak nego drugi članovi studija.

Sta vise, glog polaganja učesnici ustanovljeno je da imaju niže nivoe anksioznosti.

U više Nedavna studija, objavljena u 2006, naučnici otkrili tu glog pomogao niži krvni pritisak između pojedinaca koji uzima lekove da tretira svoje dijabetes tip 2.

(3) ateroskleroze

Studija na životinjske objavljeni 2009 ukazuje da ta glog može pomoći smanjiti nivo masti krvi (uključujući i holesterola) i pomoći u sprečavanju od ateroskleroze (nagomilavanje masne naslage u tvojim arterijama).

Mera predostrožnosti

Iako glog generalno smatra se sigurnim, to može aktivirati nepovoljnih efekata kao što su mučnina, umor, sedativima i znojim se.

Glog može takođe komunicirati sa određene lekove, kao što je krvni pritisak drogu. Suplementi nisu bile testirane zbog sigurnosti i zbog činjenice da ishrani su uglavnom neregulisana, sadržaj nekih proizvoda može da se razlikuje od kako je navedeno na etiketi proizvoda. Takođe, imajte na umu da je sigurnost suplementi u trudnice, medicinska sestra majke, deca, i one sa zdravstvenog stanja, ili koji uzimaju lekove nije uspostavljena. Vi možete dobiti savjete o korištenju preparata ovde, ali ako vi razmatrate upotreba glog, bi trebalo da traže brzu medicinsku negu neki zdravstveni problemi i obratite se doktorici pre koristeći alternativnu medicinu ili radi promene na tvojih stavova. Nadamo se da par rigoroznije eksperimenata mogu pokazati dobar rezultat, da nas je prevrnula u kategoriji vernik.

Neki Apex glog list ekstrakt fotografije pokazuju ovde.

Vitexin-Rhamnoside 2% - 10%

Glog list Flavonoids(HLF) 25% - 80%

Gde da kupim da izdvojite glog list? Gde mogu da nadjem glog list ekstrakt i gde je glog list ekstrakt na prodaju. Posvećeni smo Apex se da služe u za pružanje glog list ekstrakt. Apex Biotech Ltd, kao kineski velike i profesionalne GMP standardni proizvođač biljnih sastojaka, posebno u biljni ekstrakt. Iz sirovine sadnju proizvodni postupak i konačni skladište, sve su pod inspekciju od nam Specialists.we bio posvećuje da izvezete ekstrakt biljke sa dobar kvalitet i comeptitive cene dugih godina. Ako zbog saradnje ili proizvodi znanje profili, molim vas Pišite nam po info@apex-bio.com direktno. Jedva smo vaš email istraga.

Izvori:

Pittler MH, Guo R, Ernst E. "Glog ekstrakt za lečenju hronične otkazivanje srca." Baze podataka Cochrane Syst Rev. 2008 23; (1): CD005312.

Walker AF, Marakis G, Moris AP, tata Robinson. «Obećavajući Hipotenzivan efekat glog izdvojite: slučajnom slepo pilot studija o blagi, suštinski hipertenzije.» Phytother resursa 2002 16 (1): 48-54.

Walker AF, Marakis G, Simpson E, nadam se da za SR, Robinson tata, Hassanein M, Simpson HC. "Hipotenzivan efekata glog za pacijente sa dijabetesom uzima lekove: u randomised pod kontrolom suđenje." Br J Gen љta. 2006 56 (527): 437-43.

Ksu H, Ksu je, Ryan D. "Studija komparativna efekte glog voća složene i simvastatin snižava Lipidnih nivoi krvi." Sam J bradu Med. 2009; 37 (5): 903-8.

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica