Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Knowledge
Dom > Знање > Sadržaj

Studije o Peoni koren izdvojite beneficije

Source:Apex | Updated: Apr 11, 2016

Studija pokazuje da je primarni aktivne komponente Peoni koren su kromatografiju, glucosides, polisaharida, saponins, organske kiseline i tragovi minerala. U Apex, Paeoniflorin8% 10% 20% 50% dobija se massly, koji može da podržava zdravlje bubrega i jetre. Posavetujte se sa tvoje zdravstvene savetnik pre konzumiranja beli Peoni čaj.

Svojstva stanjuje krvi
Studija objavljena u avgustu 2010 godine izdanje "Pharmazie umre" javlja da je taj Peoni sadrži 18 aktivnih biračima responible za pigmentima krvi zgrušavanje ili trombocita agregacije. Aktivni sastavne uključuju paeoniflorin, catechin, galloylpaeoniflorin i paeonol. Anti-koagulant efekat Peoni podržava zdravu cirkulaciju, koja sprečava da se protiv nekih kardiovaskularnih bolesti.

Zdravlje bubrega
Ekstrakt korena Peoni efekat na bubrege pacova je prijavljen u studija objavljena u martu 2010 godine izdanje "Phytomedicine." U studiji je zaključeno da je da ekstrakt korena Peoni uticala antioksidant na dijabetes izazvanoj oksidacioni stres bubrege kao subjekti izloženi do značajnog smanjenja urinarne albumin. Urinarne albumin je pokazatelj zdravlje jadni bubrega. Pored toga, subjekti izloženi smanjene simptome ozljedama bubrega tubule kada se obezbedi lečenje od između 100 mg i 200 mg ekstrakt korena Peoni po kilogramu telesne težine.

Jetre podrška
Studija objavljena u junu 2010 izdanje "Arhiva za Pharmacal istraživanja" istraživao antioksidant efekat paeoniflorin, komponenta Peoni, na jetru. U studiji je zaključeno da je ekstrakt Peoni štiti protiv zapaljenja jetre i sprečava protiv oksidacioni stres izazvan je antigen, poznat kao lipopolysaccharide. Univerziteta u Mičigenu zdravstveni sistem napominje da ta Peoni takođe se koriste da tretira jetre određene uslove, kao što su ciroza jetre i hepatitis; Međutim, dalja istraživanja potrebno je da proverite valjanost efikasnosti bele Peoni na bolesti jetre.

Gde kupiti Peoni koren izdvojite?

Apex Biotech Ltd, kao kineska veliki i profesionalni proizvođač biljnih sastojaka, posebno u biljni extract.we bio posvećuje da izvezete ekstrakt biljke sa dobar kvalitet i comeptitive cene dugih godina. Ako zbog saradnje ili proizvodi znanje profili, molim vas Pišite nam po info@apex-bio.com direktno. Jedva smo vaš email istraga.

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica