Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Knowledge
Dom > Знање > Sadržaj

Vitex иedna Berry je mrtav ekstrakt-saldo tvoji hormoni prirodno

Source:organicauthority | Updated: Jul 26, 2016

Chasteberry je biljka koja je poznata i kao Vitex agnus-castus. Biljka je Listopadno grm koji je poreklom iz zemalja Mediterana, Evrope i centralne Azije. Vitex ima vitke lišće i tamno purpurne bobice koje imaju dugo istorijske i medicinske svrhe u drevna vremena Grka i Rimljana. Monasi su najčešće udisali ovu biljku tokom srednjeg veka da pomogne suppress seksualna želja, što je dovelo do nastanka učestalije ime--chasteberry ili chaste drvo. Obratite se dobavljaču zdravstvene slijediti chasteberry za тумора на материци. Chasteberry veruje da radi suzbijanjem oslobađanje prolaktina iz hipofize. Nivo prolaktina podignutom takođe može da izazove na nepravilan menstrualni ciklus ili cak i nepostojanje periode.

Ekstrakt Chasteberry je dodatak kreiran iz plavo-ljubicastu bobice nevina bobica drveta (Vitex Agnus-Castus). Uglavnom, ovaj proizvod pruža mnoge prednosti za zdravlje u ishrani, da popravlja Hormonalne neravnoteže u žena. Ekstrakt Chasteberry se razlikuje od sličnih materijala jer to utiče na telo indirektno a ne hormon.


Ekstrakt Chasteberry može pomoći da se prilagodite humen menstrualni ciklus

Travara verujem chasteberry je prirodni izvor progesterona. To normalizuje odnos progesterona da estrogena i naknadno pruža olakšanje od mesečne simptome povezane sa predmenstrualni sindrom, uključujući nadutost, grиeve, akne, osetljivost grudi, i raspoloženja. Nedovoljan nivo progesterona kod žena može izazvati veliki broj različitih tipova menstrualne probleme, koji uključuju nepravilan menstrualni ciklus, luteal faza manama i povećanje nivoa hormona i prolaktina-hipofiza, i chasteberry dugo upotrebljava postupati sa tim pitanjima. Chasteberry može biti odličan način izbalansirati hormone prirodno, a ne okreću sintetičkih forme hormone. To je posebno korisno za žene koje dolaze antibebi pilule za kontrolu rađanja, kao što je čest uzrok nepravilne periode. Chasteberry može biti lokacija koju trebate za brzi redovne menstruacije.

Chasteberry može biti prvi korak od lek spontani pobačaj i neplodnost

Otkad progesterona igra ključnu ulogu u koncepciji i odrћava trudnoću, chasteberry može biti i prvi korak pre nego što pokušate neplodnost tretmane. Progesteron potrebno je da debljaju je obilno, i pomogne sa manama luteal faza – period između ovulacije i menstruacije tokom za menstrualnog ciklusa koji je obično dug 10-17 dana. Kada je nedovoljna luteal fazi, to može dovesti do problema sa koncepciji i spontani pobačaj. Kao sa bilo kojim Herba ili farmaceutske droge, najbolje je da se dogovorim sa tvog doktora pre nego što je počeo sam sistem uzimanja chasteberry.

Chastrberry može pomoći sa simptoma menopauze

Neke studije su pokazale da upotreba chasteberry ekstrakt takođe može pomoći sa simptomi klimakterijum, najranijem periodu menopauze. Hormon bilansna kvalitete chasteberry neka bude idealan za suprotstavljanja vruжine i drugi simptomi. To takođe mogu se kombinovati sa drugim biljkama kao što su Crna perunika ili dong quai radi maksimalnog efekta.

Cvetovi chasteberry biljke se takođe smatra da jačanju uticati na libido, koja može da se umanji tokom menopauze.

Druge zdravstvene beneficije

Chasteberry nije samo za zene. Takođe koristi kao prirodni lek da pomogne balans hormona u ljudi. To je prirodni antiandrogeni koji smanjuje nivo testosterona i može da potisne je nastupio raka prostate.

Chasteberry takođe ima antioksidativnu svojstva za uklanjanje slobodnih radikala, kao i protiv upalno kvalitete. To može biti efikasan za probavni problemi, a mogu biti korisne u smanjenju ukupnog nivoa holesterola.

Nuspojave Chasteberry

Kada chasteberry je odveden u umerenosti, ne postoje poznate nus pojave, iako to ne bi trebalo više od 6 do 8 meseci u trenutku. Predoziranje može dovesti do glavobolja, vrtoglavica, mučnina, zaboli stomak, osip i svrab.

Uzimanje chasteberry se ne preporučuje ako si leči od bilo kakve hormonske vezane stanje, uključujući uzimanje antibebi pilule. Preporučljivo je da se obratite se dobavljaču zdravstvene pre nego što preduzmete chasteberry terapeutski da vladaju svaki potencijalni sukob sa druge lekove koje možda uzimate.

Jer chasteberry može da utiče na sistem dopamina u mozgu, ljudi uzeo lek vezanim za dopamin, kao što su određene antipsychotic droge i Parkinsonovu bolest, lekovi, Izbegavajte korišćenje chasteberry.Ekstrakt BuyChasteberry iz Apex Biotech

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica