Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Knowledge
Dom > Знање > Sadržaj

Koja je biljka izdvojite

Source:http://www.cospcn.com | Updated: Nov 21, 2015

Apeks ima za cilj da proizvede biljni ingredents, uključujući i ekstrakt biljke i biljka biljka prah, specijalizacija Milk Thistle Extract(Silymarin80%and Silybin90%), takođe vode rastvorljiva silymarin40%. Ginger Root izdvojite (Gingerol), Rhodiola Rosea Extract(Rosavin3%), izdvojite soja Bean, itd. U međuvremenu možemo pružiti prilagođeni ekstrakt na osnovu svoje posebne zahtjeve. Svi Apex proizvode osigurati dobar kvalitet i cena.

Ekstrakt biljke se odnosi na upotrebu odgovarajuće rastvor ili metod iz biljke (biljke deo ili čitav) kao sirovina vađenje ili obradu supstanci koje se mogu koristiti za poboljšanje zdravlja ili druge svrhe.
U industriji ekstrakt biljke je razvijena u zadnjih 10 godina, je šef u farmaceutskoj, dobro hemikalije, poljoprivrednom sektoru između ivice industrije. Njena definicija je naveden na sledeći način:

Biljka ekstraktu zasniva se na biljke kao farmaceutskih sirovina u skladu sa potreba za korištenje ekstrakt finalnog proizvoda, nakon fizičkih i hemijskih vađenje i odvajanje proces, režirao nabaviti i koncentraciju biljke u jedno ili različite aktivne sastojke, bez menjanja svoju Aktivni sastojak strukturu i formiranje proizvod. U ovom trenutku izvode na biljku u koncept proizvoda je vrlo široka. Skladu sa sastojcima izdvojene biljke se razlikuju, formiranje glycosides, kiselina, polifenola, polisaharida, terpenes, flavonoidima, kromatografiju i drugih biljnih ulja, izdvaja napuderisati, sočiva, itd.; u skladu sa različite znakove finalnog proizvoda mogu biti podeljeni u.

Kineska biljka ekstrate su generalno posredničku proizvode, trenutno koristi vrlo širok raspon, uglavnom za drogu, zdrave hrane, duvana, kozmetika, sirovine ili pribor, itd i... Vrste biljaka za vađenje sirovina je takođe vrlo mnogo u industrijsku ekstrakciju biljku varijanti u više od 300 vrsta.

Poznat u istoriji ljudske civilizacije, većinu vremena pre 200 godina, ljudska vrsta je bila zavisna od Tradicionalna medicina (uključujući botanicals) borbe s bolesti za više od 90%. Velikih drevnih civilizacija i određeni stepen civilizacije naroda skoro da ima svoj sistem nacionalnu zdravstvenu negu, posebno sveobuhvatan sistem Kineske medicine u Kini, najveći uspeh. Može se reći da je sistem Kineske medicine u Kini je najviši izraz drevne medicinske nauke.

Napredak nauke i tehnologije, stvaranje hemikaliju droga i nove biološke lekove. Posle drugog svetskog rata, na celu apoteku, tehnologiju, tehnologiju izrade za profesionalnu upravu tehnike su stekli znatan napredak. Istovremeno, imati dugoročni relativna stagnacija biljne s napretkom u tehnologiji i upravljanje da biste dobili novi razvoj. Do sada, biljni preparat je bilo tri faze razvoja. U prvoj fazi, tradicionalni crveni, pilula, krema, razbacane. U drugoj fazi, na osnovu metoda za vode alkohol ili alkohol-voda vađenje metod zasnovan tehnologijom prerade sirove nafte, a modernu industrijsku pripremu tehnologija je kombinacija od vlasničkog kineska medicina. U trećoj fazi je primjenu moderne botanicals za moderne odvajanje i tehnike za otkrivanje Rafinirani i kvantitativne. Botanicals u tri faze, ali oni su proizvedeni po hronološkom redu, ne znači da u kasnijoj fazi zameni ili otkažete na prethodnu fazu. Kao i hemijskih droga ne može biti otkazana prirodnih lekova, biološke lekove, hemijske droge može biti otkazan. Ali nakon više od prethodne nivoe odražava ili upotreba moderne tehnologije na nivou.

Biljka žalfije i botanicals u konotacija koncept sečenje jedni drugima, jedno s drugim segmentima. Moderna biljna medicina je biljka serum nije glavna sirovina i komponenti od moderne biljne izdvojite - zasnovan, u velikoj meri; i neke stavke od biljke ekstrate bili direktno kao u medicinske svrhe. U celom svetu, postoji uniformu definicija biljke medicine. Ali dobavljači ekstrakt biljke su navikli na biljna medicina poznat kao prirodnu medicinu. Prirodna medicina se odnosi na sve iz prirode, za tretiranje bolesti bez hemijskog tretiranja drogu, tradicionalne kineske medicine, biljna medicina treba imati svoje oblasti.

Moderna biljna medicina se odnosi na Nemačku u liječenju izabrane biljke ekstrate, oba su ekstrakt biljke u celini, može deo ekstrakt, obično kompozit hemijskih supstanci. Nemačka iz 1976 za lekove. Ova definicija je koristio američki botanički savet.

EK-definisanim biljni proizvodi su ne samo singl lekovite biljke mogu biti različite biljni kompatibilnost (BILJNI medicinskih proizvoda), koja sadrži aktivne sastojke iz određene biljke ili biljke ekstrate, biljni biljke bio korišćen u ambulanti svrha medicinske zalihe. Biljna medicina i svoje proizvode smatra se da je Aktivni sastojak ili sastojke za terapijski efekat nije sasvim jasno farmaceutskih proizvoda. Biljni pripreme ce se raspasti u prah ekstrakt biljke, bojenje, ulje ili tečnost pritiska kotrljaju biljku sok obrade fabrike za proizvodnju, prečišćavanje ili koncentracija jedne jedinjenja ili smeše izolovani od plantsFeature članke, koja kada više ne smatra da biljna medicina smatraju da je hemijski droge kao što je atropin.

Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica