Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Standardni ekstrakt

Lotus list izdvojite, ekstrakt Nuciferine, Nuciferine 2% - 98%

Lotus list izdvojite, ekstrakt Nuciferine, Nuciferine 2% - 98%

Kratak uvod Lotus listovi sadrže visoke koncentracije phytochemicals, spojeva proizvedenih od strane biljke da se brane protiv bakterija i gljivica infekcija. Supstanci u lotus list ekstrakt uključuju kromatografiju, flavonoidima i tanina. Isoquinoline alkaloid u lotus...

Ćaskanje sada
Products Details

Kratak uvod

Lotus listovi sadrže visoke koncentracije phytochemicals, spojeva proizvedenih od strane biljke da se brane protiv bakterija i gljivica infekcija. Supstanci u lotus list ekstrakt uključuju kromatografiju, flavonoidima i tanina. Na isoquinoline alkaloid u Lotusovom liscu imaju sedativ i antispasmodic svojstva, koja može pomoći sa varenjem. Flavonoidima i tanina su moćan antioksidansi koji su bili povezani sa mršavljenje i kardiovaskularnog zdravlja.

Ekstrakt lista Lotus

Latinski naziv: Folium nelumbinis

Sinonimi: sveto lotos, indijski lotos, kineski Zaviжu, egipatski pasulj

Aktivni sastojci: nuciferine / flavone

Specifikacije: 2%; 20%

Tip proizvoda: Braon puder

Deo fabrika: voće

Ekstrakt metod: Etanol i voda

Izdvojite zdravstvene prednosti Lotus list

Nuciferine možete promovisati debeli raspadanje, diuretik Tongbian u isto vreme, Dodaj crevna drogu i spuštanje Lipidnih skidanje Mesine, uklanjanje-udar toplote i snižavanje povišene temperature efekata, možete značajno smanjiti seruma trigliceridi i holesterol sadržaj glicerin, sa ulogu u regulisanju krv Lipidnih zdravlje.

Lotus list ekstrakt se koristi za tretman akumulacije leta toplote sindrom i vlage; takođe sadrže kromatografiju na lotos sa Hipotenzivan efektom. Lotus list je postao popularan za smanjenje masti u krvi i tretira degeneraciju jetre; To je često u kombinaciji sa cartages, koja promoviše cirkulaciju krvi i smanjuje masti u krvi, za tu svrhu. Ovaj prah je pogodan za medicinu: kontrolisati prilagoditi masti u krvi, kodein i brisevima, antikoagulant.

PrimenaEkstrakt lista Lotus

1. farmaceutske sastojke
2. Functionalfoodascapsulesorpills
3.Water-solublebeverages
4. zdravih proizvoda

Nuspojave i sigurnost izdvojite Lotus list

Nekoliko negativnih efekata kod ljudi je bilo prijavljeno za lotos. Lotus može uzrokovati gasove (gas), konstipacija i drugi gastrointestinalni iritacije. Izbegavajte kod pacijenata sa konstipacija i stomak nadutost (otok).

Teoretski, lotus je možda krvni pritisak i ima mrava arrhythmic (poslastice abnormalan srčani ritam) i anti-bejbi aktivnost. Lotus takođe može da poveća rizik od krvarenja. Savetuje se oprez kod pacijenata sa krvarenje poremećaji ili uzimanje agenata koji može da poveća rizik krvarenje. Doziranje korekcije može biti neophodno.

PakovanjePo 25kgs/bubanj, unutrašnji po dupli plastičnih kesa.
Za skladištenjeSkladište u kul andamp; osuši dobro zatvorenih kontejnera, dalje od vlage i jaka svetlost/toplote.
Rok trajanjaDve godine pod pa za skladištenje situaciju.

Hot Tags: Izdvojite Lotus list, ekstrakt Nuciferine, Nuciferine 2% - 98%, Kina, proizvođači, fabrika, na veliko, jeftino
Srodni proizvodi
Istraga
Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica