Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Standardni ekstrakt

Ekstrakt Pueraria

Ekstrakt Pueraria

Ime proizvoda: U prahu Pueraria koren izdvojite (Pueraria Isoflavone, Puerarin, Daidzein) Druga imena: Standardized extract Pueraria, standardizovana Pueraria izdvojite, Pueraria izoflavonima, Pueraria Lobota izoflavonima, proљirilo ekstrakt, proљirilo prednosti, proљirilo dodatak, Izgled: Svetlo braon žuto na "Isključeno" beli prah u redu Mark Ingredient: Pueraria izoflavonima, mix od Puerarin, Daidzin, Daidzein i Genistein itd. Ekstrakt Solvent: Koristite vodu i samo etanol Botanički izvor: Pueraria lobata Koristi deo: koren GMO Status: slobodan Specifikacija: Pueraria Isoflavones(HPLC/UV) Puerarin 20% - 80% (HPLC) Daidzein 80% (HPLC)

Ćaskanje sada
Products Details

Apex Biotech D.o.o. je jedan od vodećih Kina proizvođači ekstrakt pueraria opremljena sa profesionalnim fabrika, dobrodošli na veliko jeftine puerarin, kakkonein i proљirilo koren izdvojite, pueraria lobata ekstrakt od nas.

Kratak uvod

Pueraria koren poznato je vekovima u tradicionalne kineske medicine kao Ge-gen. Prvi pisani pomen biljke i lijeka je u drevnom tekstu biljni Shen Nong (oko A.D.100). U tradicionalne kineske medicine, Pueraria koren koristi u recepte za tretiranje žeđ, glavobolje i vratu sa bolom zbog visokog krvnog pritiska. Takođe se preporučuje za alergije, migrenozne glavobolje, neadekvatno boginje erupcija u decu, i proliv. To se takođe koristi u modernom kineskoj medicini kao tretman za angina pektoris.

Ime proizvoda: U prahu Pueraria koren izdvojite (Pueraria Isoflavone, Puerarin, Daidzein)

Druga imena: Standardized extract Pueraria, standardizovana Pueraria izdvojite, Pueraria izoflavonima, Pueraria Lobota izoflavonima, proљirilo ekstrakt, proљirilo prednosti, proљirilo dodatak,

Izgled: Svetlo braon žuto na "Isključeno" beli prah u redu

Mark Ingredient: Pueraria izoflavonima, mix od Puerarin, Daidzin, Daidzein i Genistein itd.

Ekstrakt Solvent: Koristite vodu i samo etanol

Botanički izvor: Pueraria lobata

Koristi deo: koren

GMO Status: slobodan

Specifikacija: Pueraria Isoflavones(HPLC/UV)

Puerarin 20% - 80% (HPLC)

Daidzein 80% (HPLC)Glavne prednosti Pueraria R izdvojite do pucnjave

Smanjuje rizik od kardiovaskularnih bolesti

Pueraria izoflavonima može da poveća cerebralnu i koronarni krvotok. Nakon ubačenog izoflavonima u arteriju pod anestezijom psa, cerebralni krva povećan je očigledno i vaskularni otpor je smanjen. Ova situacija može da održi 2 do 20 minuta. Ako ga je ubrizgan u venu, cerebralno krvarenje je neznatno povećao mogao neće prekinuti efekat cerebrovascular kontrakcija izazvana epinefrin & Norepinephrine, a poboljšala cerebralna cirkulacija visok pritisak pacijenata sa arterioskleroza.

Krvni pritisak opada

Puerarin brzo stavi podignutom plazma endothelin (ET) na normalan nivo. Tako da je razlog zašto Puerarin može da baci krvni pritisak inhibirati ET se predozirao puštajući i promoviše endotelne funkcije za oporavak. Imaju velike doze Puerarin isoflavone možete sniziti šećer u krvi i seruma holesterol.

Anti-raka jednjaka

Naučnik koristi modernu odvajanje tehnologija da biste dobili Puerarin isoflavone. I on može da poboljša Aktivni sastojak NK ćelija, NITKOVE i P450. Puerarin isoflavone mogu prestati aktivnost od raka jednjaka značajno od intervencije studiju koju je napravio u velika učestalost raka jednjaka.

Slične lekovitu vrednost od Žen

Puerarin mogu poboljšati sposobnost regeneracije ćelija jetre i vratili normalne funkcije jetre. U međuvremenu može promovisati žučne sekreciju da anti-formiranje degeneraciju jetre, i promoviše metabolizam da poboljša funkciju jetre detoksikaciju i kao rezultat toga, spriječiti štetu alkohola na jetru. S druge strane, to je očigledno terapijski efekat na učenje i pamćenje oštećenje, koristite za tretiranje Alchajmerovu bolest (AD), mentalne zaostalosti i jadni memorije poremećaja.

Dobri rezultati u zdravlje žene

Da biste povećali veličinu i poboljšati fleksibilnost grude. Dojke je povećan 5cm kao najbrža. Oni rastu 1 do 3 grudnjak za 90 odsto žena kada nemaju lek za kontinuirano 1-3 mjeseca. Pueraria izoflavonima može regulisati mekљa da smenim nelagodnost uzrokovana menstruacije, i takođe regulisati nivo estrogena u telo da bi se u menopauzi sindrom i rešiti problem nesanica u isto vreme.

Primena Billberry ekstrakt
1. farmaceutske sastojke
2. funkcionalne hrane kao kapsule ili tablete
3. zdravih proizvoda

Pakovanje: po 25kgs/bubanj, unutrašnji po dupli plastičnih kesa.
Skladište: skladište u dobro zatvorenom kontejneru kul & suv, dalje od vlage i jaka svetlost/toplote.
Rok trajanja: 2 godine pod pa za skladištenje situaciju.Hot Tags: pueraria izdvojite, puerarin, kakkonein, proљirilo root ekstrakt, pueraria lobata ekstrakt, Kine, proizvođači, fabrika, 'veleprodaja', jeftino
Srodni proizvodi
Istraga
Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta: info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica