Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Prilagođeni ekstrakt

Љafran prah

Љafran prah

љafran prah, masovne safronski prah, kineski safronski prah, kineski Tibet Safron u prahu, prirodno Safron љafran prah

Ćaskanje sada
Products Details

Apex Biotech D.o.o. je jedan od vodećih proizvođača safronski prah Kina opremljena sa profesionalnim fabrika, dobrodošli veleprodaje jeftino safronski prah iz nas.

љafran prah:

љafran prah, masovne safronski prah, kineski safronski prah, kineski Tibet Safron u prahu, prirodno Safron љafran prah


Uvod šafrana
Safron sadrži više od 150 isparljive i susretljivo aroma jedinjenja. Ima i mnoge nonvolatile aktivne komponente, od kojih su mnoge carotenoids, uključujući zeaxanthin, Likopen i raznim α - i β-carotenes. Međutim, Safron je zlatno žuto narandžaste boje boja je uglavnom rezultat α-crocin. Ovaj crocin je trans-crocetin di-(β-D-gentiobiosyl) ester; nosi sistematska (IUPAC) ime 8,8-diapo-8,8-carotenoic kiselina. Ovo znači da je na crocin osnovi Safron je aroma je ester digentiobiose od carotenoid crocetin. Crocins sami sebe su carotenoids ofhydrophilic je serija koje su estri polyene ili monoglycosyl ili diglycosyl crocetin. Crocetin je dicarboxylic kiselina je polyene spario sa tom ishydrophobic, i samim tim uljane. Kada je crocetin esterifikovana sa dva karbodijamide gentiobioses, koji su šećere, rezultate je proizvod koji je sam po sebi bazi vode. Rezultujući α-crocin je carotenoid pigment koji možda čine više od 10% mase suve Safron. Dva esterified gentiobioses da su α-crocin idealan za boje na bazi vode i non-masne hrane kao što je Rajs sudove.


Prednosti & funkcija Safron u prahu

Safron je anti-depresiv anestezija, antispasmodic, abortifacient, anis, emmenagogue, brisevima, nervine, stomachic i rejuvenative.

To je korisno u groznica, kašalj, depresije i proširenje jetru, gasove, Čolić, nesanicu i astme. Koristan je i u reumatizam, neuralgije, leucorrhoea, glavobolje, rane, hemoroidi i ujeda zmija. Koristi se kao aromu koja & žuti za bojenje za razne prehrambene kao što hleba, supe, sosove, pirinač i pudinge. To je u širokoj upotrebi u kozmetici, posebno u kreme.

Hot Tags: Safron napuderisati, Kine, proizvođači, fabrika, trgovina na veliko, jeftino
Srodni proizvodi
Istraga
Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica