Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Прилагођени екстракт

Шитаке печурке Полисахарид

Шитаке печурке Полисахарид

Апек Биотецх Лтд је један од водећих произвођача екстракта схитаке гљива у Јапану, опремљен професионалним творницама, добродошао у велепродају јефтиног екстракта шитаке, лентинус едодес екстракта, шитаке гљива полисахарида, 40% полисахарида екстракта шитаке гљива, шитаке ...

Ćaskanje sada
Products Details

Опис

Лентинан (ЛНТ) Лентинус едодес полисахарид је делотворан активни састојак екстрахиран из висококвалитетног ткива плодног гљива. То је главни активни састојак шиитаке печурке и је потенцијални одбојник домаћина (ХДП). Клиничке и фармаколошке студије показале су да Лентинус едодес полисахарид има антивирусну, антитуморску, имуно функцију и стимулацију формирања интерферона.


Механизам дејства

Лентинан нема имунолошки промовишући ефекат на нормалне организме, али може побољшати имуни одговор туморских или заразних организама. Препарат нема директан антиканцерогени ефекат у тесту скрининга животиња, али очигледно промовише трансформацију лимфоцитне културе ин витро. Утврђено је да тиосекталне ињекције серума анти-лимфоцита могу смањити анти-туморску активност лентинана, а његово дејство може бити ослабљено од стране инхибитора макрофага карагенана и силика гела. Стога, лентинан је тимус-зависни Т ћелијски усмерен и специјализован имуноадјувант са укључивањем макрофага. Може препознати макрофаге антигена у слезини и јетри, промовисати производњу фактора активације лимфоцита, ослободити различите помоћне факторе Т ћелија и повећати брзину фагоцитозе домаћих перитонеалних макрофага. Када тело домаћина ињектира лентинан неколико сати, неки нивои физиолошки активних серумских фактора као фактор индукције акутне фазе, вазодилатација и фактор индуцирања хеморагије, фактор индукције производње ИЛ-1, ИЛ3 и максимални фактор стимулације фактора колонија. Ови фактори делују на лимфоците, хепатоците и васкуларне ендотелне ћелије како би произвели многе ефективне имунолошке реакције, а истовремено проузроковати прекурсор Т ћелије у тимусу да зуре, диференцирају, пролиферишу и ослобађају на периферију.


Екстракција лентинана

Лентинус едодес је поларно макромолекуларно једињење чија специфична структура је уско повезана са имунолошком активношћу. Опште је мишљење да је повећање растворљивости полисахарида корисно за повећање његове физиолошке активности; активност полисахарида средње релативне молекулске масе прелази прекомерни или сувише низак релативни молекуларни маса полисахарида; потврђено је да полисахарид растворљив у топлој води има антитуморску активност. Тренутно екстракција лентинана се углавном врши коришћењем вруће воде и разблаженог алкалног раствора како би се избегла реакција у јаком киселом или алкалном раствору, у противном се једноставно узрокује прекид гликозидне везе и конформационе промене у полисахариду. Најчешће коришћене методе раздвајања и пречишћавања углавном се подвргавају поступцима као што су екстракција кључалне воде, преципитација етанола, дијализа и колонска хроматографија.

Hot Tags: шитаке печурке полисахарида, Кина, произвођачи, фабрика, велепродаја, јефтини
Srodni proizvodi
Istraga
Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta: info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica