Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Прилагођени екстракт

Тубер Флеецефловер Роот Ектрацт

Тубер Флеецефловер Роот Ектрацт

Апек Биотецх Лтд је један од водећих произвођача из Кине фо-ти екстракта који су опремљени професионалним творницама, добродошли у велепродају јефтиних фо-ти екстракта, екстракт екстракта, полигонум мултифлорум екстракт, природни фо-ти екстракт, извлечак корена флеецефловер од нас. Кратак увод Фо-ти ...

Ćaskanje sada
Products Details

Функција

Његова функција огледа се у неги косе и анти-старењу. Студије су показале да Полигонум мултифлорум може одложити старење, а његов витамин Е може спречити регенерацију бора. Велики број липидних производа за пероксидацију се акумулира код старења животиња, праћено смањењем активности суперексидне дисмутазе. Резултати су показали да Полигонум мултифлорум може знатно смањити садржај малондиалдехида у мозгу и јетреним ткивима старијих мишева, повећати садржај моноаминских предајника у мозгу, побољшати активност СОД-а и значајно инхибирати моноамин-оксидазу-Б у мозгу и ткива јетре старих мишева. Активност, чиме се елиминише оштећење слободног радикала у телу, одлагање појаве старења и болести. Теорија слободних радикала сугерише да формирање и депозиција липидних пероксида може изазвати низ симптома старења. Због тога је садржај липидног пероксида један од главних показатеља за процјену старења. Пероксидација липида Полигонум мултифлорум екстракта на кожи миша Формирање супстанце има врло очигледан инхибиторни ефекат, што указује на то да Полигонум мултифлорум има ефекат одлагања старења коже и може се користити као добар козметички адитив за анти агинг. Поред тога, Полигонум мултифлорум може значајно побољшати способност ремонта ДНК оштећења периферних лимфоцита код старијих пацова, инхибирајући активност неуротрансмитера централног нервног система инхибирањем активности моноамин оксидазе-Б у мозгу, чиме се регулише активност централног нервног система и кашњење старења мозга.


Предности

1. Одложено старење, иако изгледа да Полигонум мултифлорум не даје људима довољно хранљивог осећаја, али у ствари Полигонум мултифлорум може да се бори против слободних радикала, слободни радикали су веома важан узрок људског старења, тако да може да одложи старење.

2. Полигонум мултифлорум може стимулирати супраренал, што је за нас важно у лечењу тијела, тако да у смислу ефикасности може помоћи у регулисању секреције тела.

3. Полигонум мултифлорум може побољшати способност матичних ћелија у коштаној сржи, може повећати способност нашег тела на хематопоетику, врло је корисно за тело.

4. Полигонум мултифлорум је такође веома магичан лек за јетру, може нам помоћи да заштитимо јетру, можемо учинити улогу јетре и поправити.

Hot Tags: кукурузни екстракт кукуруза, Кина, произвођачи, фабрика, велепродаја, јефтини
Srodni proizvodi
Istraga
Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica