Apeks Biotech Ltd

Proizvodi i usluge

Стандардни екстракт

Водонепропусни соја Исофлавон

Водонепропусни соја Исофлавон

Име производа: Екстракт сојине прашумеБотанички извор: Глицине мак (Л.) МеррУсед Дио: Соја Беан Спецификација: Соја Исофлавони 10% -95% (ХПЛЦ)

Ćaskanje sada
Products Details

Опис

Соја изофлавони су екстраховани из соје, а њихова молекуларна структура је врло слична естрогеном који је изоставио сам тело, тако да се зове природни фитоестрогени. Има добар утицај и побољшање на симптоме менопаузе, остеопорозе и старења коже узроковане недовољним естрогеном код жена. Може се узимати дуго без икаквих нежељених ефеката. Изофлавони соје имају посебну двосмерну регулацију. Када је људски естроген недовољан, она игра улогу у активацији и допуњавању у времену. Када је естроген претеран, он делује као антагонист за спречавање акумулације и вишка, а естрогена код корисника. Увек избалансиран. Пошто игра веома важну улогу у људском здрављу, она је привукла велику пажњу последњих година. Као исхрана, производи за заштиту здравља и фармацеутске сировине, изофлавони соје могу се производити у различитим лековима против рака и производима за заштиту здравља.


Ефикасност

Пре и после менопаузе, због дисфункције јајника, ниво естрогена у организму се смањује, што доводи до некомпатибилности подешавања функције различитих органа и ткива, а појављује се низ болести, а додатак естрогена може постићи сврху спречавања и лечење таквих болести. Перформансе жена менопаузе: вруће бљесци, знојење, мрзлица, тегоба у грудима, палпитације, краткоћа даха, вртоглавица, флуктуације крвног притиска итд .; емоционална нестабилност, раздражљивост, раздражљивост или депресија, забринутост, несаница, губитак памћења, непостојање мишљења Укупна пресуда је у опадању.

Побољшати остеопорозу

Остеопороза се односи на смањење коштаног ткива које узрокује кости крхке и крхке и склони прелому. Заједнички код жена из менопаузе и старијих мушкараца (због хормоналних промена или недовољног калцијума и витамина Д). Инциденца остеопорозе код средњих и старијих жена је много већа него код мушкараца. Главни разлог је смањење нивоа естрогена након пада функције јајника, негативан баланс костију и смањење коштане масе. Исофлавони се везују за рецепторе естрогена на костним ћелијама, смањују губитак костију, повећавају апсорпцију калцијума у телу и повећавају густину костију.

Превенција рака дојке

Дуготрајна употреба естрогена може повећати учесталост рака дојке и рака ендометријума за 5 до 7 пута. Сојствени изофлавони су слични по структури естрогена, тако да се везују за женске рецепторе на површини ћелије и активирају друге механизме против карцинома, смањујући ризик од карцинома ендометријума и рака дојке код жена због високих нивоа естрогена.

Превенција деменције

Алзхеимерова болест је тренутно најчешћа врста деменције, а жене више трпе. Студије су показале да је људски мозак такође циљно ткиво за деловање естрогена. Хипокампални синаптозом са меморијском функцијом у мозгу садржи естрогенске рецепторе. Медицинска заједница је потврдила да су нивои естрогена уско повезани са сенилном деменцијом. Флавоноиди и прави естроген су корисни за мозак.

Естрогенски ефекти изофлавона соје чине женску кожу глатком, деликатном, меком, еластичном и младалачком. Жене активирају масно ткиво у грудима допуњавањем естрогена, тако да се слободна маст усмерава на дојке, чиме се постиже ефекат побољшања дојке. Студије су показале да модерне жене имају рани почетак менопаузе. Дуготрајно допуњавање изофлавона соје може одржавати нормалне нивое естрогена у телу, одгодити менопаузу и одгодити старење.

Побољшати дисфункцију менструалног система

Менструална нелагодност је углавном повезана са неуравнотежењем секрета естрогена. Дуготрајно допуњавање изофлавона соје може одржавати нормалне нивое естрогена у телу и постићи циљ побољшања менструалног нелагодности.

Побољшати квалитет живота

У естрогенском дејству сојиних изофлавона повећава се зрелост женских вагиналних епителних ћелија и повећава еластичност вагиналних мишића за побољшање квалитета сексуалног живота.

Hot Tags: водонепропусна соја изофлавон, Кина, произвођачи, фабрика, велепродаја, јефтини
Srodni proizvodi
Istraga
Istraga
Kontaktirajte nas
Adresa: Br.6 4 Zhangba Rd., Xian visoke tehnologije zona, Xian 710077, Kina.
Telefon: +86 (29) 8860 1330
Faks: +86(29) 8860 9131
E-pošta:info@apex-bio.com
Dom | О нама | Proizvodi i usluge | Новости | Знање | Kontrola kvaliteta | Kontaktirajte nas | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica